ALTUNEL PIZZA HELMOND

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 397 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Altunel Pizza Helmond. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 20:46 the food arrived cold but was really good
2 feb 2024 om 0:58 I bought the family pack 30euro, I give my money to them and I don't recieve my 3 ayran's. Shame in you!!!
25 jan 2024 om 22:21 Snel bezorgd, sympathieke berzorger, altijd lekker eten daar! Nu eerste keer laten bezorgen en ook dat prima bevallen! Kwalitatief goed eten en veel voor de prijs!
15 jan 2024 om 22:36 Ik bestel op advies Çigköftem bij Thuisbezorgd. Helaas hebben ze Bestelling geannuleerd. Niemand langs geweest van Thuisbezorgd.
23 dec 2023 om 23:49 Top eten en top bezorging niks op aan te merken. Top bedrijf
19 nov 2023 om 10:01 Ciqkoftem niet mijn ding. Bezorging was super, de hoeveelheid eten voor je geld ook. Alleen ik vind het niet zo lekker.. Smaken verschillen.
2 nov 2023 om 12:09 falafel was so delicious!! delivered within 40 minutes, highly recommended
29 okt 2023 om 22:16 Eten was heel lekker en best veel, bezorger belde keurig toen hij het adres niet kon vinden. Top!
29 okt 2023 om 22:07 Bezorging duurde langer dan aangegeven. Maar het eten was heel lekker!
25 okt 2023 om 8:52 Bezorging stipt op tijd. Eten was heerlijk, lekker pittig gekruid.
26 sep 2023 om 21:00 Top
23 sep 2023 om 22:48 Het was lekker, best wel pikant maar te doen, het vult goed,en het eten was op tijd